Roma

Distanta: 290 Km - 1 ora 40 minute cu trenul Eurostar

Milano

Distanta: 300 Km - 2 ora 30 minute cu trenul Eurostar

Venetia

Distanta: 250 Km - 2 ora 50 minute cu trenul Eurostar

Locație

Hotelul Rex din Florenta este situat in centrul istoric al Florentei ,la doar cativa pasi de atractiile cele mai frumoase, foarte aproape de locatia centrala superba al hotelului Rex.

Hotelul este la cateva minute de mers de targul San Lorenzo si de statia de tren Santa Maria Novella (gara principala al Florentei),insemnand ca hotelul nostru este alegerea ideala pentru cei care cauta un hotel in centrul istoric al Florentei aproape de gara...

Vizitati Catedrala din Florenta, Domul si admirati Domul lui Brunelleschi, sau savurati o inghetata si bucurati-va de privelistea de pe podul Ponte Vecchio...

ca sa va convingeti rezervati o camera la hotel si veniti sa vedeti Florenta. Va rugam sa asteptati ca harta interactiva sa se incarce... Navigati pe harta, zoom in, zoom out cu mouse-ul sau clicati aici pentru full screen.

Cum se ajunge la Hotel Rex

Cu trenul : Gara principala Santa Maria Novella este la doar 100 m distanta.Toate trenurile de la Intercity si Eurostar se opresc aici, facand hotelul Rex hotelul ideal pentru turistii care sosesc cu trenul.

Cu masina : Hotelul Rex poate sa ofere parcari private intr-un garaj apropiat.Va rugam sa ne anuntati daca sositi cu masina ca sa rezervam parcarea.Trebuie sa platiti doar o suma mica in plus pentru acest serviciu.

Cu avionul : Aeroportul cel mai apropiat de Florenta este Aeroportul Amerigo Vespucci la 2,5 km.Cele mai multe zboruri internationale(Ryan air inclus) aterizeaza pe Aeroportul Galileo Gallilei din Pisa, la 80 km(55 minute cu trenul). Statia de tren este chiar langa Aeroport; platforma este la aproximativ 7 m de cladirea terminalului principal, facandu-l foarte accesibil pentru oricine care vine cu avionul.

David de Michelangelo-Galleria dell'Accademia

Distanta: 300m
Originalul se afla aici, dar trebuie sa fiti atenti la copii,(sunt 7 imitatii de marime naturala in centrul Florentei).Trebuie sa o luati spre Piazza San Marco, dupa aceea spre Galleria Dell`Accademia.

Duomo

Distanta: 200m
Dupa parasirea hotelului luati-o la dreapta, dupa aceea la stanga.Mergeti drept inainte pana ajungeti la Duomo.Este foarte dificil sa-l pierdeti din vedere, fiind situat in centrul istoric al Florentei si legea florentina nu permite ca orice alta cladire sa depaseasca inaltimea Domului.

Galeria Uffizi

Distanta: 400m
Galeria Uffizi este situat chiar langa raul Arno si Ponte Vecchio.Contactati administratia hotelului pentru rezervarea biletelor ca sa evitati cozile lungi, indeosebi lunile de primavara si vara.

Piazzale Michelangelo si Ponte Vecchio

Distanta: 400m
Admirati panorama incantatoare din Piazzale Michelangelo sau savurati o inghetata cat va plimbati pe podul Ponte Vecchio, podul cel mai vechi din Florenta.Ambele atractii sunt in centru, la aproximativ 400 m de hotelul Rex.

uparrow