Locație

Locație

Santa Maria Novella principala statie de tren din Florenta este doar la 200 m, facand astfel hotelul imediat accesibil pentru cei care sosesc cu trenul. Rex este un hotel ieftin, care merita toti banii, este cosiderat un hotel prietenos si foarte popular.

tour

Galerie Foto

Aruncati o privire pentru tine pentru a vedea ce facilități mare avem și principalele atracții la câțiva pași de noi ...

hotels

San Giorgio & Olimpic

Hotel San Giorgio & Olimpic Va rugam sa vizitati hotelul geaman San Giorgio si Olympic, aproape de statia de tren... Un hotel traditional de 3 stele cu 50 de camere incantatoare » Rezervari din timp!

Bine ati venit pe site-ul oficial al hotelului Rex Florenta

Hotelul Rex Florenta este una dintre cele mai bune hoteluri de 3 stele din Florenta.prietenos si detinut de o familie, hotelul este tinut in permanenta in conditii care sa mentina standardele inalte pe care si le-a propus.

Hotelul Rex este situat doar la cateva minute de mers de principalele atractii ale Florentei cum ar fi Ponte Vecchio,Galeria Uffizi, David de Michelangelo si Duomo. Hotelul Rex Florenta este situat in centrul istoric al Florentei la cativa pasi de atractiile principale ale Florentei!!!

Camere Accesibile

Hotel Rex Florence oferă camere de înaltă calitate, într-o varietate de dimensiuni. Fiecare cameră este decorată și mobilată într-un stil elegant modern, cu mobilier de calitate și țesături bogate. Toate camerele se bucură, de asemenea, cele mai recente contra Ministerului Apărării, inclusiv Wi-Fi gratuit acces la internet, aer condiționat și încălzire centrală, TV satelit, private En suite Facilitati - cadă sau duș, toaletă din partea casei și un serviciu de menaj zilnic. Aruncati o privire la pagina noastră de camere pentru mai multe informații.

Serviciul Prietenos

Nostru mai multe limbi, iar personalul foarte bine instruit este prietenos și profesionist și decis să vă asigure că sejurul dvs. va fi mai plăcut posibil. Noi oferim o serie de servicii de top calitate de cazare, inclusiv un mic dejun tip bufet, un lounge bar, room service, o recepție de 24 de ore pentru a vă ajuta cu toate întrebările dumneavoastră, inclusiv furnizarea de informații turistice și de informații și multe altele rezervare. Vezi serviciile noastre, făcând clic pe link-ul pentru mai multe informații detaliate.

Rezervări

Prin folosirea acestui site oficial la rezervați o cameră sau suită de la Hotelul Rex Florence atunci va fi profitând de cele mai mici posibile Prețurile camerelor - garantat. În timp real 100% sistemul nostru de rezervări online securizate oferă rezervări direct cu noi și astfel nu există nici un om de mijloc și așa vă putem oferi toate economiile. pur și simplu folositi formularul de rezervare pe această pagină pentru a alege datele și tipuri de camere și vei primi imediat o confirmare de rezervare.

uparrow