Róma

Távolság: 290 Km - 1 óra, 40 perc az Eurostar vonattal

Milánó

Távolság: 300 Km - 2 óra, 30 perc az Eurostar vonattal

Velence

Távolság: 250 Km - 2 óra, 50 perc az Eurostar vonattal

Helyszín

A Hoel Rex Firenze történelmi központjában található, kőhajításnyira Firenze fő látványosságaitól, amelyek rövid távolságra vannak a Hotel Rex nagyszerű központi fekvésétől!!!

Pár percre a San Lorenzo utcai piactól és a Santa Maria Novella vasútállomástól (Firenze fő vasútállomása), hotelünk ideális választás azoknak, akik a történelmi központban keresnek szállást, a vasútállomás közelében…

Látogassa meg a firenzei Dómot, Brunelleschi Dómját, vagy élvezzen egy fagylaltot miközben a kilátást csodálja a Ponte Vecchioról...

de ne higgyen nekünk, hanem jöjjön Firenzébe és győződjön meg saját szemével! Kattintson ide a teljes képernyős.

Hogyan jutunk el Hotel Rex

Vonattal : Firenze fő vasútállomása, a Santa Maria Novella 100 méterre van a hoteltől. Minden Intercity és Eurostar vonat megáll itt, tehát a San Giorgio hotel ideális választás a vasúton érkezőknek.

Autóval : A belvárosi San Giorgio hotel privát parkolási lehetőséget biztosít egy közeli garázsban. Kérjük értesítsen, ha autóval érkezik, hogy elintézhessük a parkolást. A szolgáltatásért egy kevés kiegészítést kell fizessen.

Repülővel : A Firenzéhez legközelebb eső repülőtér az Amerigo Vespucci repülőtér 2.5 km- re. A legtöbb nemzetközi járat ( köztük a Ryan Air) a pisai Galileo Galilei repülőtérre érkezik, ami 80 km-re található (55 perc vonattal). A pisai repülőtér vasútállomása rögtön a repülőtér mellett van, a peron kb. 7 méterre a végállomás épületétől, tehát nagyon kényelmes a repülővel érkezőknek.

Michelangelo Dávid szobra - Galleria dell'Accademia

Távolság: 300m
Ha az eredeti Dávidot szeretné megnézni, ide kell jönnie, de legyen óvatos a másolatokkal (7 életnagyságú másolat van Firenze központjában). Haladjon a San Marco tér fele, aztán le a Galleria dell’ Accademiához.

Duomo (Dóm)

Távolság: 200m
A hotelt elhagyva forduljon jobbra, aztán balra. Menjen egyenesen előre, amíg eljut a Dómhoz. Nehéz lenne eltéveszteni, ugyanis a hotelhez közel, a történelmi központban található és a firenzei törvény szerint egy épület magassága sem haladhatja meg a Dómét.

Uffizi Képtár

Távolság: 400m
Az Uffizi Képtár az Arno folyó és a Ponte Vecchio mellett található. Vegyék igénybe személyzetünk segítségét a jegyekkel kapcsolatban, hogy elkerüljék a hosszú sorban állást, főleg a tavaszi és nyári hónapokban.

Piazzale Michelangelo és a Ponte Vecchio

Távolság: 400m
Élvezzék a pompás körkilátást a Piazzale Michelangeloról és egy fagylalttal kószálhatnak a Ponte Vecchion, Firenze legöregebb hídján. Mindkét látnivaló a városközpontban helyezkedik el, kb. 400 m-re a Hotel Rextől.

uparrow