Ρώμη

Απόσταση: 290 χλμ – 1 ώρα, 40 λεπτά με το τρένο Eurostar

Μιλάνο

Απόσταση: 300 χλμ – 2 ώρες, 30 λεπτά με το τρένο Eurostar

Βενετία

Απόσταση: 250 χλμ -2 ώρες, 50 λεπτά με το τρένο Eurostar

τοποθεσία

Το Ξενοδοχείο Rex στη Φλωρεντία βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας, μόλις λίγα λεπτά από τα διασημότερα αξιοθέατα της Φλωρεντίας τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε με τα πόδια χάρη στην κεντρική τοποθεσία του Ξενοδοχείο Rex!!!

Μόλις λίγα λεπτά περπάτημα από την αγορά του San Lorenzo και τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Santa Maria Novella (τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φλωρεντίας) σημαίνουν πως το ξενοδοχείο μας αποτελεί ιδανική επιλογή γι' αυτούς που αναζητούν ένα ξενοδοχείο στο ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Επισκεφθείτε τον Καθεδρικό της Φλωρεντίας δηλαδή το Ντουόμο και θαυμάστε τον τρούλο του Μπρουνελέσκι, εναλλακτικά απολαύστε το παγωτό σας ρεμβάζοντας στο Πόντε Βέκιο... Ξεναγηθείτε Οπτικοακουστικά στη Φλωρεντία για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα αξιοθέατα.

Παρακαλούμε περιμένετε να φορτώσει ο διαδραστικός χάρτης... Περιηγηθείτε στο χάρτη και ζουμάρετε με το ποντίκι ποντίκι σας, ή επιλέξτε εδώ για πλήρη οθόνη.

Πώς να φτάσετε στο Hotel Rex

Με Τρένο : Ο κύριος σιδηροδρομικός σταθμός της Φλωρεντίας Santa Maria Novella βρίσκεται μόλις 100 μέτρα μακριά.

Με Αεροπλάνο : Το κοντινότερο Αεροδρόμιο στη Φλωρεντία είναι το Amerigo Vespucci στα 2.5 χλμ. Οι περισσότερες διεθνείς πτήσεις (συμπεριλαμβανομένης της Ryan Air) φτάνουν στη Πίζα στο Αεροδρόμιο Galileo Galilei 80 χλμ μακριά (55 λεπτά με το τρένο). Υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός στο Αεροδρόμιο της Πίζας πολύ κοντά στο κεντρικό κτήριο του αεροσταθμού γεγονός πολύ πρακτικό γι' αυτούς που φτάνουν από αέρος.

Δαβίδ του Μικελάντζελο – Galleria dell'Accademia

Απόσταση 300 μ.
Για να δείτε το πρωτότυπο του Δαβίδ πρέπει να έρθετε εδώ και προσοχή στις απομιμήσεις (υπάρχουν 7 πιστά αντίγραφα που βρίσκονται στο κέντρο της Φλωρεντίας). Κατευθυνθείτε προς την πλατεία San Marco και έπειτα προς την Galleria dell' Accademia.

Ντουόμο

Απόσταση 200 μ.
Στρίψτε δεξιά μόλις βγείτε απ' το ξενοδοχείο και έπειτα αριστερά. Ακριβώς ευθεία βρίσκεται το Ντουόμο. Σημειώστε πως είναι πολύ δύσκολο να μη βρείτε το Ντουόμο στο ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας και σύμφωνα με νόμο της πόλης κανένα κτίριο δεν επιτρέπεται να είναι ψηλότερο από το Ντουόμο.

Γκαλερία Ουφίτσι

Απόσταση: 400 μ.
Η Γκαλερία Ουφίτσι βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον Ποταμό Άρνο και το Πόντε Βέκιο. Σημειώστε πως ο ρεσεψιονίστ μας μπορεί να σας κανονίσει εισιτήρια ώστε να αποφύγετε τις ατελείωτες αναμονές που υπάρχουν κυρίως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Πλατεία Μικελάντζελο και το Πόντε Βέκιο

Απόσταση: 400 μ.
Απολαύστε την εκπληκτική θέα του πανοράματος της Φλωρεντίας από τη πλατεία Μικελάντζελο. Εναλλακτικά, απολαύστε ένα παγωτό ενώ περπατάτε κατά μήκος του Πόντε Βέκιο, της παλαιότερης γέφυρας της Φλωρεντίας.

uparrow