Emplacement

sijainti

Päärautatieasema Santa Maria Novella on 200 metrin päässä, ja juna niin hotellivieraiden välittömän pääsyn. Rex Hotel on erittäin taloudellinen.

tour

Galleria

Tervetuloa Hotel Rex viralliselle lehterille Firenzen. Katso kuvaa, klikkaa pikkukuvia tällä sivulla. Kuten yksi sviitti, kahden, kahden, kolmen tai kuvan, voit nähdä määräyksiä aamiaisalue ja vastaanotto. Pian, toivomme voi päivittää kuvaa uuden gallerian, ja kunnostettu hotelli, sisustettu muutos.
Clique aqui para ver galeria de fotos

hotels

St. George ja olympialaiset

Myös käydä sisar hotelli sijaitsee kulmassa St. George ja olympialaiset ...... perinteinen 3 tähden hotelli, jossa on 61 viehättävää huonetta. Nähdä kumppanimme hotelli, klikkaa tästä Hotellit San Giorgio ja muut Olympic

Tervetuloa Hotel Rex Firenze

Tervetuloa Hotel Rex virallisilla verkkosivuilla Firenzen. Rex Hotel on yksi parhaista 3 tähden hotellit kohteessa Florence.

Perheomisteinen, se on pidettävä hyvässä kunnossa ja säännöllisesti kunnostettu, jotta varmistetaan korkeatasoista palvelua jo tarjotaan jatkuvasti.

Kohtuuhintaisia huoneita.

Laadukas säännös Huoneiden Rex Hotel Florence erikokoisia. Jokainen huone on sisustettu ja kalustettu moderniin ja elegantti tyyli, joka tarjoaa laadukkaita huonekaluja ja ylellisiä tekstiilejä. Kaikissa huoneissa on modernit mukavuudet, kuten Wi-Fi, ilmastointi ja keskuslämmitys, satelliitti-tv, oma kylpyhuone, oma - kylpyamme tai suihku, hygieniatuotteet ja päivittäinen siivouspalvelu. Jäsenet Tutustu verkkosivuilla lisätietoja.

ystävällinen palvelu

Löydät vastaanoton henkilökunta ovat erittäin ystävällisiä ja avuliaita, ja tee unohtumattoman stay Firenzessä. Kaikki huoneet ja kylpyhuoneet on kunnostettu säännöllisesti, jotta varmistetaan korkeatasoinen, joka tarjoaa halpaa majoitusta kaupungissa, on aina ollut olemassa.

Varaa online

Käyttämällä tätä virallinen verkkosivusto varaus Tai neljännen Rex Hotel Florence, voit nauttia huonehinnat - taattu. Meidän reaaliaikainen 100% turvallista varausjärjestelmä verkossa tarjoaa suoran varaus kanssamme tehdä niin, se ei ole välikäsi, jotta voimme tarjota sinulle kaikki säästöt. Yksinkertaisesti käytä muotoa varaus Tällä sivulla, valitse päivämäärä, huonetyyppi ja saada välittömästi varausvahvistuksen.

uparrow