Rom

Afstande: 290 Km - 1 time og 40 minutter med Eurostar-toget

Milano

Afstande: 300 Km - 2 timer og 30 minutter med Eurostar-toget

Venedig

Afstande: 250 Km - 2 timer og 50 minutter med Eurostar-toget

BELIGGENHED

Hotel Rex Florence ligger i Firenzes historiske hjerte, blot et stenkast fra alle Firenzes mest kendte seværdigheder, der alle kan besøges til fods, Hotel Rex ligger fantastisk centralt!!!

Blot få minutters gang til gademarkedet San Lorenzo og banegården Santa Maria Novella (Firenzes hovedbanegård) betyder, at vores hotel er det perfekte udgangspunkt for besøg i det historiske centrum af Firenze, nær banegården.

Besøg Firenzes Domkirke, der kaldes Duomo’en, og oplev Brunelleschis kuppel. Eller nyd en lækker is imens De beskuer byen fra Ponte Vecchio… Se den Virtuelle Tour for at finde ud af mere om disse vidunderlige seværdigheder.

Vent venligst på at det interaktive kort loader. Navigér på kortet med musen og zoom ind og ud, eller klik her få at se visningen på fuld skærm.

Hvordan man kommer til Hotel Rex

Med tog : Firenzes hovedbanegård, Santa Maria Novella, ligger blot 100 meter væk.Alle Eurostar og Intercity-tog standser her, og det gør Hotel Rex til det ideelle sted for turister, der ankommer med tog.

Med bil : Hotel Rex kan arrangere privat parkering i en nærliggende garage. Lad os vide på forhånd, om De ankommer i bil, så vi kan reservere en plads. Der opkræves et gebyr for denne service.

Med fly : Den nærmeste lufthavn er Florence Amerigo Vespucci, der ligger 2.5 Km. væk. De fleste internationale flyvninger (inklusive Ryan Air) ankommer til lufthavnen Pisa Galileo Galilei, der ligger 80 Km væk (55 minutter med tog). Lige ved siden af Pisa Lufthavn ligger togstationen. Perronen ligger dermed et stenkast fra lufthavnens hovedterminal, så det er meget, meget nemt for alle, der ankommer til denne lufthavn.

Michelangelos David - Galleria dell'Accademia

Afstand: 300meter
Det er her man skal opleve den originale David. Vær opmærksom på, at der findes imitationer (alene i Firenzes bymidte findes der syv efterligninger i faktisk størrelse). Gå mod torvet Piazza San Marco, og forsæt ned mod Galleria dell'Accademia.

Duomo

Afstand: 200meter
Gå ud til højre, når De forlader hotellet, drej så til venstre. Fortsæt ligeud indtil De når Duomo’en, der ligger lige midt i det historiske centrum. Det er florentinsk lov, at der ikke må opføres bygninger, der er højere end Domkirken.

Uffizi Galleriet

Afstand: 400meter
Uffizi Galleriet ligger ved siden af floden Arno og Ponte Vecchio. OBS: bed vores concierge om at bestille billetter til galleriet for at undgå de lange køer, der især opstår i forårs- og sommersæsonen.

Piazzale Michelangelo og Ponte Vecchio

Afstand: 400meter
Indtag det storartede panorama over Firenze fra Piazzale Michelangelo. Eller nyd en is imens De slentrer over Ponte Vecchio, den ældste bro i Firenze.

uparrow