Beliggenhed

Beliggenhed

Hovedbanegården i Firenze, Santa Maria Novella, ligger blot 200 meter fra hotellet, så det er yderst nemt at nå, hvis man ankommer til byen med tog. Rex er et billigt hotel, og man får virkelig noget for pengene.

tour

BilledGalleri

Udover hotellets enkelt-, dobbelt-, og tripleværelser kan De se morgenmadssalonen samt receptionen. Vi håber snart at kunne opdatere galleriet med nye billeder, når hotellet igen renoveres og indretningen fornyes.
klik her for at se fotogalleriet

hotels

San Giorgio & Olimpic

Besøg også vores søsterhotel San Giorgio and Olimpicder ligger lige rundt om hjørnet… Et traditionelt trestjernet hotel med 50 charmerende værelser.

Velkommen til den officielle hjemmeside for Hotel Rex Florence

Hotel Rex er ét af de fineste trestjernede hoteller i Firenze. Hotellet er venligt og familiedrevet, og bliver flot vedligeholdt for at leve op til de høje krav det altid har stillet til sig selv.

Hotel Rex Florence ligger i Firenzes historiske bymidte, blot et stenkast fra Firenzes mest berømte seværdigheder, der nemt kan nås til fods, idet Hotel Rex bryster sig af en enestående central beliggenhed!!!

Overkommelige Værelser

Hotel Rex Florence tilbyder høj kvalitet værelser i forskellige størrelser. Hvert værelse er indrettet og møbleret i en elegant moderne stil med kvalitetsmøbler og smukke tekstiler. Alle værelser også nyde de nyeste moderne faciliteter, herunder gratis trådløs internetadgang, aircondition og centralvarme, satellit-tv, Private badefaciliteter - Badekar eller brusebad, Gratis toiletartikler og Daglig rengøring. Tag et kig på vores værelser for mere information.

Venlig service

Vores flersprogede og højt uddannet personale er venlige og professionelle og forpligtet sig til at sikre, at dit ophold så behageligt som muligt. Vi tilbyder et væld af top kvalitet hotel tjenester, herunder en morgenbuffet, en lounge bar, roomservice, en 24 timers reception til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, herunder at give turist-og booking oplysninger og meget mere. Se vores tjenester ved at klikke på linket for mere detaljerede oplysninger.

Online Booking

Ved at bruge denne officielle site for reservere et værelse eller suite på Hotel Rex Florence, så vil du tage fordel af de lavest mulige værelse priser - garanteret. Vores realtid 100% online booking system sikkert byder bookinger direkte med os, og dermed er der ingen mellemvej mand, og så vi kan tilbyde dig alle de besparelser. simpelthen bruge reservationsblanket på denne side til at vælge de datoer og værelsestyper, og du vil straks få en reservation bekræftelse.

uparrow