Hotel Rex Florenta>Home Page> Hotel prietenos de 3 stele, detinut de o familie, la 200 m de Catedrala din Florenta
English Italiano French Spanish German Japanese Polish Russian Hungarian Swedish Danish Romanian Bulgarian Indian Greek
 
 
Facebook Flickr
    WI-FI INTERNET FREE! arrow
Free Wifi
         
         
 
 
 
 
 
 
NOU !! Apartamente De inchiriat in centrul istoric al Florentei - ideal penru perioade mai lungi de 2 saptamani sau mai mult - informatii suplimentare prin e-mail
Rezervare Online

 
  Locatia Bine ati venit la Hotel Rex Florenta Rezervari din timp!  
 
Locatia

Bine ati venit pe site-ul oficial al hotelului Rex Florenta.Hotelul Rex Florenta este una dintre cele mai bune hoteluri de 3 stele din Florenta.prietenos si detinut de o  familie, hotelul este tinut in permanenta in conditii care sa mentina standardele inalte pe care si le-a propus.

Hotelul Rex este situat doar la cateva minute de mers de principalele atractii ale Florentei cum ar fi Ponte Vecchio,Galeria Uffizi, David de Michelangelo si Duomo. Santa Maria Novella principala statie de tren din Florenta este doar la 200 m, facand astfel hotelul imediat accesibil pentru cei care sosesc cu trenul. Rex este un hotel ieftin, care merita toti banii, este cosiderat un hotel prietenos si foarte popular. Hotelul Rex Florenta este situat in centrul istoric al Florentei la cativa pasi de atractiile principale ale Florentei!!!

Va garantam cel mai bun pret daca rezervati online folosind sistemul nostru de rezervare. Nu gasiti un pret mai acceptabil sau cazare mai calduroasa in Florenta.

Hotel San Giorgio Va rugam sa vizitati hotelul geaman San Giorgio si Olympic, aproape de statia de tren... Un hotel traditional de 3 stele cu 50 de camere incantatoare » Rezervari din timp!

Rezervati camera dumneavoastra acum si platiti pentru ea doar la plecare...sau puteti desigur alege plata in avans („Advanced Payment Promotion”) si platiti suma intreaga in momentul rezervarii!

 
       
Hotel Rex Florence
Hotel Rex Florence | Via Faenza 6, Firenze , 50123 | Tel.: 055/210453 | Fax:055/2382390 | Partita IVA : 00591210489
Site creat si intretinut de: Fisheyes Ltd
Alegeti limba: EnglishItalianoFrenchSpanishGermanJapanesePolishRussianHungarianSwedishRomanianBulgarian
Copyright © www.hotelrexflorence.com | Vizitati hotelul geaman in Florenta, hotelul San Giorgio Hotel San Giorgio