A Hotel Rex Firenze Olaszország három csillagos városi hotel Firenze történelmi központjában található
English Italiano French Spanish German Japanese Polish Russian Hungarian Swedish Danish Romanian Bulgarian Indian Greek
 
 
Facebook Flickr
    WI-FI INTERNET FREE! arrow
Free Wifi
         
         
 
 
 
 
 
 
ÚJ!!! Apartmanok kiadók Firenze történelmi központjában – ideális hosszabb tartózkodásra, 2 hétre vagy több időre – írjon e-mailt nekünk, ha több információt igenyel>>
Online Foglalások

 
    HELYSZÍN Firenze látványosságai és hogyan jutunk el oda a Hotel Rextől  
 
 

Róma - Távolság: 290 Km - 1 óra, 40 perc az Eurostar vonattal
line

Milánó - Távolság: 300 Km - 2 óra, 30 perc az Eurostar vonattalline

Velence - Távolság: 250 Km - 2 óra, 50 perc az Eurostar vonattal
line

A Hoel Rex Firenze történelmi központjában található, kőhajításnyira Firenze fő látványosságaitól, amelyek rövid távolságra vannak a Hotel Rex nagyszerű központi fekvésétől!!! Pár percre a San Lorenzo utcai piactól és a Santa Maria Novella vasútállomástól (Firenze fő vasútállomása), hotelünk ideális választás azoknak, akik a történelmi központban keresnek szállást, a vasútállomás közelében…Látogassa meg a firenzei Dómot, Brunelleschi Dómját, vagy élvezzen egy fagylaltot miközben a kilátást csodálja a Ponte Vecchioról...de ne higgyen nekünk, hanem jöjjön Firenzébe és győződjön meg saját szemével!

Kérjük várjon amíg betölt interaktív térképünk...Navigáljon a térképen az egérrel, kicsinyítsen, nagyítson vagy kattintson ide a teljes képernyős megjelenítéshez

Hogyan találja meg a Hotel Rexet- Via Faenza 6, Firenze, 50123

VonattalVonattal : Firenze fő vasútállomása, a Santa Maria Novella 100 méterre van a hoteltől. Minden Intercity és Eurostar vonat megáll itt, tehát a San Giorgio hotel ideális választás a vasúton érkezőknek.

Autóval Autóval : A belvárosi San Giorgio hotel privát parkolási lehetőséget biztosít egy közeli garázsban. Kérjük értesítsen, ha autóval érkezik, hogy elintézhessük a parkolást. A szolgáltatásért egy kevés kiegészítést kell fizessen.

RepülővelRepülővel : A Firenzéhez legközelebb eső repülőtér az Amerigo Vespucci repülőtér 2.5 km- re. A legtöbb nemzetközi járat ( köztük a Ryan Air) a pisai Galileo Galilei repülőtérre érkezik, ami 80 km-re található (55 perc vonattal). A pisai repülőtér vasútállomása rögtön a repülőtér mellett van, a peron kb. 7 méterre a végállomás épületétől, tehát nagyon kényelmes a repülővel érkezőknek.

Michelangelo Dávid szobra - Galleria dell'Accademia - Távolság: 300m
Ha az eredeti Dávidot szeretné megnézni, ide kell jönnie, de legyen óvatos a másolatokkal (7 életnagyságú másolat van Firenze központjában). Haladjon a San Marco tér fele, aztán le a Galleria dell’ Accademiához.

Duomo (Dóm) - Távolság: 200m
A hotelt elhagyva forduljon jobbra, aztán balra. Menjen egyenesen előre, amíg eljut a Dómhoz. Nehéz lenne eltéveszteni, ugyanis a hotelhez közel, a történelmi központban található és a firenzei törvény szerint egy épület magassága sem haladhatja meg a Dómét.

Uffizi Képtár - Távolság: 400m
Az Uffizi Képtár az Arno folyó és a Ponte Vecchio mellett található. Vegyék igénybe  személyzetünk segítségét a jegyekkel kapcsolatban, hogy elkerüljék a hosszú sorban állást, főleg a tavaszi és nyári hónapokban.

Piazzale Michelangelo és a Ponte Vecchio - Távolság: 400m
Élvezzék a pompás körkilátást a Piazzale Michelangeloról és egy fagylalttal kószálhatnak a  Ponte Vecchion, Firenze legöregebb hídján. Mindkét látnivaló a városközpontban helyezkedik el,  kb. 400 m-re a Hotel Rextől.

 
         
 
Hotel Rex Florence
Hotel Rex Florence | Via Faenza 6, Firenze , 50123 | Tel.: 055/210453 | Fax:055/2382390 | Partita IVA : 00591210489
Az oldalt szerkesztette és karbantartja a: Fisheyes Ltd
Válasszon nyelvet: EnglishItalianoFrenchSpanishGermanJapanesePolishRussianHungarianSwedishRomanianBulgarian
Copyright © www.hotelrexflorence.com | Nézze meg testvérhotelünket, a Hotel San Giorgio-t Firenzében Hotel San Giorgio