Florence Hotel Rex > Beliggenhed > Historisk Centrum Hotel Firenze Overnatning Firenze – Firenze Domkirke
English Italiano French Spanish German Japanese Polish Russian Hungarian Swedish Danish Romanian Bulgarian Indian Greek
 
KLIK HER! – NYHED! VIDEO TOUR! Hotel Rex Florence KONTAKT OS arrow
WI-FI INTERNET FREE! arrow
Free Wifi
     
     
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   
  Star SÆRLIGE TILBUD!!
  KLIK HER!
LEDIGHEDSTJEK

NYHED !! Lejligheder til leje i Firenzes historiske bymidte – ideelt til ophold, der varer længere end to uger -klik her for yderligere information
 
  Firenze Seværdigheder BELIGGENHED Afstande  
 
 

Rom - Afstande: 290 Km - 1 time og 40 minutter med Eurostar-toget
line

Milano - Afstande: 300 Km - 2 timer og 30 minutter med Eurostar-toget
line

Venedig - Afstande: 250 Km - 2 timer og 50 minutter med Eurostar-toget
line

Hotel Rex Florence ligger i Firenzes historiske hjerte, blot et stenkast fra alle Firenzes mest kendte seværdigheder, der alle kan besøges til fods, Hotel Rex ligger fantastisk centralt!!!

Blot få minutters gang til gademarkedet San Lorenzo og banegården Santa Maria Novella (Firenzes hovedbanegård) betyder, at vores hotel er det perfekte udgangspunkt for besøg i det historiske centrum af Firenze, nær banegården.

Besøg Firenzes Domkirke, der kaldes Duomo’en, og oplev Brunelleschis kuppel. Eller nyd en lækker is imens De beskuer byen fra Ponte Vecchio… Se den Virtuelle Tour for at finde ud af mere om disse vidunderlige seværdigheder.

Vent venligst på at det interaktive kort loader. Navigér på kortet med musen og zoom ind og ud, eller klik her få at se visningen på fuld skærm

Ankomst til Hotel Rex - Via Faenza 6, Firenze, 50123

TrainMed tog : Firenzes hovedbanegård, Santa Maria Novella, ligger blot 100 meter væk.Alle Eurostar og Intercity-tog standser her, og det gør Hotel Rex til det ideelle sted for turister, der ankommer med tog.

Car Med bil : Hotel Rex kan arrangere privat parkering i en nærliggende garage. Lad os vide på forhånd, om De ankommer i bil, så vi kan reservere en plads. Der opkræves et gebyr for denne service.

CarMed fly : Den nærmeste lufthavn er Florence Amerigo Vespucci, der ligger 2.5 Km. væk. De fleste internationale flyvninger (inklusive Ryan Air) ankommer til lufthavnen Pisa Galileo Galilei, der ligger 80 Km væk (55 minutter med tog). Lige ved siden af Pisa Lufthavn ligger togstationen. Perronen ligger dermed et stenkast fra lufthavnens hovedterminal, så det er meget, meget nemt for alle, der ankommer til denne lufthavn.

Michelangelos David - Galleria dell'Accademia - Afstand: 300meter Det er her man skal opleve den originale David. Vær opmærksom på, at der findes imitationer (alene i Firenzes bymidte findes der syv efterligninger i faktisk størrelse). Gå mod torvet Piazza San Marco, og forsæt ned mod Galleria dell'Accademia.

Duomo - Afstand: 200 meter
Gå ud til højre, når De forlader hotellet, drej så til venstre. Fortsæt ligeud indtil De når Duomo’en, der ligger lige midt i det historiske centrum. Det er florentinsk lov, at der ikke må opføres bygninger, der er højere end Domkirken.

Uffizi Galleriet - Afstand: 400 meter
Uffizi Galleriet ligger ved siden af floden Arno og Ponte Vecchio. OBS: bed vores concierge om at bestille billetter til galleriet for at undgå de lange køer, der især opstår i forårs- og sommersæsonen.

Piazzale Michelangelo og Ponte Vecchio - Afstand: 400 meter
Indtag det storartede panorama over Firenze fra Piazzale Michelangelo. Eller nyd en is imens De slentrer over Ponte Vecchio, den ældste bro i Firenze. Begge seværdigheder ligger i centrum, cirka 400 meter fra Hotel San Giorgio.

 
         
book ONLINE NU!
Hotel Rex Florence
Hotel Rex Florence | Via Faenza 6, Firenze , 50123 | Tel.: 055/210453 | Fax:055/2382390 | Partita IVA : 00591210489
Hjemmesiden er udarbejdet og vedligeholdes af : Fisheyes Ltd
Vælg Deres sprog: Engelsk Italiensk Fransk Spansk Tysk Japansk Polsk Russisk Ungarsk Svensk Rumænsk Bulgarsk
Copyright © www.hotelrexflorence.com | Fortrolighedspolitik | Besøg vores søsterhotel i Firenze Hotel San Giorgio : Hotel San Giorgio